tirsdag den 5. juni 2012

2 måneder til afgang!

Oi!


Nu har jeg endelig fået lavet mig en blog! Det var skam også på tide, for om blot 2 måneder har jeg pakket kufferten og er på vej mod Brasilien! Jeg er nemlig så heldig, at have fået muligheden at komme på et udvekslingsår til Brasilien igennem Rotary. Jeg glæder mig også helt vildt meget :-)


For et par uger siden modtog jeg min berømte Rotary-blazer! Derudover fik jeg en hvid t-shirt, et tørklæde, en pose fyldt op med Danmark-pins samt en ualmindelig stor bunke visitkort! Ved ikke hvor mange der er, men jeg tvivler på, at jeg kan nå at få brugt dem alle sammen.
Efter lang tids venten, fik jeg endelig  en mail fra min fremtidige værtsmor!!! Hun fortalte at jeg skulle bo i en by, som hedder Pato Branco i delstaten Paraná. Oversat til dansk betyder byen "Hvid And" - sejt nok alligevel. Det er en lille by, og der bor kun 76.000 mennesker deri. Eller kun og kun - her i Hinnerup er vi vel kun omkring 10.000. 
Byen jeg skal bo i - Pato Branco!
Min værtsmor  hedder Ana Paula og hendes mand hedder Justino. De har to børn en pige på 13 og en dreng på 18. Drengen er lige nu på exchange i Tyskland og kommer først hjem til december. 


Hvor er det skønt at høre noget dernede fra! Trods der intet officielt er over det endnu. Jeg ved heller ikke om Ana Paula og hendes familie bliver min første familie (man har jo normalt 3 i Rotary) Så jeg venter stadig på min guarantee-form, så jeg kan komme igang med at få lavet et visum! 


- Com amor Kathrine

Ingen kommentarer: