mandag den 13. august 2012

Fra Danmark til Brasilien

Her kommer mit første indlæg fra Brasilien! Jeg har brugt en masse tid på lige at falde på plads (og komme mig over mit overraskende voldsomme jetlag), så derfor har jeg først fået tid til at skrive nu :)


Afgang

 Den 6. august var det den længe ventede dag, hvor jeg forlod Danmark. Min familie og jeg kørte fra lille Hinnerup om morgenen og tog færgen fra Århus til Sjælland.

Snøft. Billedet blev taget lige før jeg gik ud mod gaten. På vej mod Brazil!


Lufthavnen i Sao Paulo 

Fra Sao Paulo fløj jeg til Curitiba. Vi var tre som skulle med det samme fly, og det er jeg virkelig glad for. Sjældent har jeg prøvet noget så stressede. Vi stod i en kæmpe lufthavn, hvor alt stod på portugisisk, infoskærme der ikke passede og mennesker over alt. I højtalerne kunne vi høre at de snakkede om vores flynummer, men andet fik vi ikke opfanget. Heldigvis fik vi hjælp af et par venlige mænd som skulle samme sted hen som os, og vi nåede bussen som fragtede os ud til flyet.

I Curitiba blev jeg hentet af min 1. værts-familie og derefter kørte vi mod Pato Branco. En 6 timers lang tur!!! Så uden rigtig at have sovet i over 30 timer, faldt jeg ret hurtigt i søvn da vi nåede til huset. Dog vågnede jeg både klokken 5, 6, 7, 8 da min krop ikke rigtig havde fundet ud af at jeg var i Brasilien, som har en tidsforeskel på 5 timer i forhold til Denmark.

Hernede er vi lige ved at finde ud af hvornår jeg starter i skole, og hvilken årgang jeg skal gå på. Imorgen ligger jeg billeder ind hernede fra, og fortæller om hvad jeg går og laver :)

Knus Kathrine

1 kommentar:

Love sagde ...

Hej Kathrine :) Jeg håber, du er ved at falde lidt til - jeg glæder mig til at følge dit år i Brasilien:) Knus Jette